Accions enfront Nova Zelanda cas de Justícia Internacional

Fernando SanahujaDerecho legalLeave a Comment

#JustíciaInternacional
 
En aquest Video emès al TNMigdia de @TV3 de fa uns dies, s’exposa el cas de dues famílies de dos joves que van morir arrel d’un accident de transit a #NovaZelanda sense que tinguessin cap tipus de responsabilitat en el mateix. 
 
Després de molt lluitar es va dictar Sentència en via penal que establia que la causa de l’accident va ser per error mecànic i, per tant, es va dictar Sentència absolutoria. 
 
Seguidament, es va fer un Procediment Inquisitorial per part de la Policia que en contra de l’anterior estableix que la causa del lamentable accident és un error humà per part del conductor del camió.
 
Després d’això, a les families només els hi queda la via CIVIL per reclamar la mínima tutela judicial efectiva: El dictat d’una Sentència que estableixi la responsabilitat dels causants.
 
Segons la normativa de l’Estat de Nova Zelanda, NO tenen dret a resolució en aquest sentit i és el motiu de una més que possible acció contra l’Estat «occidental» de Nova Zelanda.
 
Als efectes oportuns, a tots els possibles turistes de NZ se’ls adverteix de la precitada «regulació» i es recoma sempre la suscripció de la corresponent pòlissa.
 
Preguem la màxima difusió possible a la vista de la gravíssima injustícia que estan patint les dues famílies.
 
Gràcies i salutacions cordials, 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *